Referenties Masterclasses
”Geven & Gunnen”

Netwerken helpt
Op 14 oktober 2013 heeft Rob Tol op de Hogeschool Rotterdam een gastcollege over Netwerken gegeven. Hij heeft mij als student Small Business & Retail Management erg geïnspireerd met deze les. Netwerken is het leggen en onderhouden van contacten die mij verder kunnen helpen in mijn werk en carrière.
Sabine van der Burg, Commercieel medewerker Taat & de Regt te Den Haag

Inspirerend en Nuttig
“Rob heeft op een eigen en zeer inspirerende wijze zijn Masterclass Netwerken gegeven bij de Lions, waarbij hij op een gestructureerde wijze de “do’s & don’ts” van het netwerken heeft belicht en een praktische inhoud heeft gegeven aan het “Geven en Gunnen”. Ook ik weet nu hoe ik op een nette wijze moet omgaan met de zgn. “Klevers”.
Hans Schepman, Directeur Schepman Consultancy BV, Enschede

Boeiend
"Rob heeft als dagvoorzitter van onze Masterclass Netwerken 1.5 in Beilen op een inspirerende wijze de plenaire inleiding en een workshop verzorgd. Het was een boeiende middag die mede dankzij de bijdrage van Rob als een groot succes gezien wordt".
Jarno Doornewaard, Voorzitter Jonge Ambtenaren Noord Nederland.

Uitstekende tips
"Rob heeft een Masterclass Netwerken gegeven tijdens een ontbijtsessie van het ONC Capelle. Met zijn duidelijke vraagstelling "Wat voor netwerker ben jij?" heeft hij uitstekende tips gegeven die ik binnen de Imtech organisatie kan toepassen. Rob, nogmaals bedankt!".
Jeroen Dekker Sr. Consultant/ Microbioloog Imtech Rotterdam.

Overdracht in de praktijk
“Rob is een enthousiaste presentator die in de praktijk ook toepast, wat hij in zijn Masterclass Netwerken overdraagt. Een echte netwerker maar ook doorbijter. Prettig mens in de omgang, zowel zakelijk als privé”.
Martijn de Vries Account Manager Cloud Diensten Avantage Capelle a/d IJssel.

Duidelijk en informatief
“Rob bedankt voor de geweldige Masterclass Netwerken! Duidelijk, informatief en ook echt heel energiek wat ik zelf erg prettig vind om naar te luisteren; gezien dit niet mijn beste eigenschap is”.
Janneke Kruithof Commercieel Manager Business Centre Nederland Rotterdam.

Copyright TOL Design®